Ksylitol, erytrytol i inne słodziki lepsze niż cukier – czy na pewno?

No właśnie.   10 lat temu cukier zastępowaliśmy miodem. To z tego samego czasu, w którym cukier brązowy / trzcinowy – był uznany za zdrowszą wersje naszej “białej śmierci”, bo miał trochę składników mineralnych. W międzyczasie przewijały się popularne słodziki, których nikt jakoś głośno nie propagował, ale dzięki ich obecności można było (nadal można) wypić …

Czytaj dalej

Otrzymaj 4-tygodniowy mailing "Jak schudnąć?" i wiele więcej w przyszłości! :)

Wyślij mi newsletter (bez spamowania)!

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wysyłki newslettera. Przeczytaj politykę prywatności".