Hummus – przepis na najdelikatniejszą pastę z cieciorki ever

Ciecierzyca Te “groszki” o orzechowym posmaku należą do strączków – i choć ich przeciwnicy uważają, że kwas fitynowy je “eliminuje” ze zdrowej diety (utrudnia wchłanianie wybranych składników mineralnych) – dużo więcej przemawia za tym, by raz na jakiś czas je włączać, zwłaszcza w diecie roślinnej. 🙂 Jest bogatym źródłem magnezu, węgli złożonych i skrobi opornej. Ma też białko. …

Czytaj dalej

Otrzymaj 4-tygodniowy mailing "Jak schudnąć?" i wiele więcej w przyszłości! :)

Wyślij mi newsletter (bez spamowania)!

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wysyłki newslettera. Przeczytaj politykę prywatności".