Rosół w diecie – właściwości i zastosowanie

Rosół – im więcej serca (i kości) i czasu w niego włożycie, tym bardziej wam się odwdzięczy. 😉 Wszystkim aktywnym polecam rosół na kościach, bardzo wolno gotowany przez co najmniej 3-4 godziny. Co będzie potrzebne? dowolne kości (najchętniej wołowe, ale mogą być także drobiowe; świetnie gdyby były ekologiczne, zwłaszcza jeśli planujemy wykorzystać kości wieprzowe) – …

Czytaj dalej

Otrzymaj 4-tygodniowy mailing "Jak schudnąć?" i wiele więcej w przyszłości! :)

Wyślij mi newsletter (bez spamowania)!

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wysyłki newslettera. Przeczytaj politykę prywatności".