Rosół w diecie – właściwości i zastosowanie

Rosół – im więcej serca (i kości) i czasu w niego włożycie, tym bardziej wam się odwdzięczy. 😉 Wszystkim aktywnym polecam rosół na kościach, bardzo wolno gotowany przez co najmniej 3-4 godziny. Co będzie potrzebne? dowolne kości (najchętniej wołowe, ale mogą być także drobiowe; świetnie gdyby były ekologiczne, zwłaszcza jeśli planujemy wykorzystać kości wieprzowe) – …

Czytaj dalej

10 prostych nawyków, dzięki którym będziesz piękny, sprawny i szczęśliwy

“Zdrowe odżywianie” to po prostu posiadanie “zdrowych nawyków”. Zdrowa dieta to opanowanie sztuki doboru tych nawyków w sposób, który najbardziej służy naszemu ciału i umysłowi. Jeśli już mowa o nawykach – nawyk czy faktyczne zdrowe odżywianie to moment, w którym zupełnie normalnym jest codzienne wybieranie tego, co najmniej przetworzone a zatem i najbardziej odżywcze. Bez głębszych …

Czytaj dalej

Jak nie dostać zawału przy stole wigilijnym, a przy tym nie czuć się jak słoń i nie przytyć?

W tym tygodniu Święta! Najgorsze, że co roku sporo wujków z brzuszkami dostaje przy stole zawał. To, ze piszę na ten temat nie jest przypadkiem. To, że go czytacie – prawdopodobnie świadczy o tym, że temat jest wam znany i warto się zainteresować jego skutecznym rozwiązaniem. Ponieważ nie jestem aż takim katem dietetycznym jak niektórym się …

Czytaj dalej

Otrzymaj 4-tygodniowy mailing "Jak schudnąć?" i wiele więcej w przyszłości! :)

Wyślij mi newsletter (bez spamowania)!

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wysyłki newslettera. Przeczytaj politykę prywatności".