Często polecam olej kokosowy, zwłaszcza jako produkt stosowany podczas przygotowywania potraw – zamiast smażyć na kujawskim czy innym rzepaku – proponuję olej kokosowy, masło klarowane lub zwyczajnie smalec (można uznać go niejednokrotnie za lepszy wybór niż oliwa z oliwek), które są stabilne przy wysokiej temperaturze i nie grożą im szkodliwe…

Nie smaż na oliwie, przecież oliwa tylko na zimno! Znacie to skądś? Jest jeszcze kilka mitów dotyczących smażenia, z którymi dzisiaj się zmierzymy. Przeczytaj poniższe hasła i… zapomnij je. Te 4 przekonania warto raz na zawsze obalić, no i jak zwykle – wrócić do podstaw. Dzisiaj o tym jak smażyć,…

proudly created by CoffeeCode.IT

Otrzymaj 4-tygodniowy mailing "Jak schudnąć?" i wiele więcej w przyszłości! :)

Wyślij mi newsletter (bez spamowania)!

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.

 

Zapis do Projektu jest jednocześnie zapisem na newsletter. Akceptuję to i wiem, że w każdym momencie mogę zrezygnować.